Enter your keyword

lecenje caj farmaceut lekar zdravstvo apoteka

Zlatni čajevi zdravstvenim radnicima približavaju sva naukom i tradicijom utemeljena znanja iz sveta lekovitih biljaka. Na ovim stranama moći ćete da saznate u koje svrhe se koristi koje bilje. Mehanizam dejstva i aktivne principe koji su nosioci lekovite aktivnosti.

Pročitajte izvode iz studija gde su izučavane pojedine biljke ili grupe biljaka i novih indikacija za koje se mogu koristiti. Potrudili smo se da zdravstvenim radnicima na stručan i detaljan način približimo na koji način aktivni principi biljaka na ćelijskom nivou deluju. Potsetite se gde se biljke mogu upotrebiti kao osnovna, a gde kao dodatna terapija.

Da bi biljni čaj bio nosilac lekovitosti potrebna su dva bitna faktora.

  1. Biljka mora biti na takav način brana, obrađena, sušena i pakovana da održi nepromenjene aktivne principe
  2. Pacijent mora redovno i propisano dugo da uzima terapiju

Mi se u Zlatnim čajevima trudimo da minimalno usitnjavamo biljne organe, listove i cvetove. Mlevenjem može doći do oksidacije, a preteranim sitnjenjem do isparavanja etara i aromatičnih jedinjenja. Zato vam čajeve dajemo u celosti, potpuno očuvane i nepromenjenje.

Terapija čajevima ume da iscrpi. Današnji pacijent nema luksuz da se leči kod kuće, da napravi pauzu da skuva čaj, a čaj se mora piti uvek sveže spremljen. Zato smo uz svaki lekoviti infuz spakovali čajšiku jedinstveno pomagalo sa kojim više nije komplikovao odmeravanje i proceđivanje refuznih čajeva.

Priroda je kroz vekove dokazala da je nepobedivi lekar. Naš zadak je samo da pacijentu na pravi i komforan način približimo svet lekovitog bilja i Zlatnih čajeva!

Zdravlje je zlata vredno.